ventjes2

Private label biscuits

Willems Biscuits produceert verschillende soorten droge biscuits waarbij de focus ligt op het maken van speculoos en speculoospasta. Alle producten worden op maat van de klant in zijn verpakking vervaardigd. U kan onze producten overal ter wereld terugvinden in de retail sector en per stuk verpakt bij de koffie. Private label is een toenemende markt die wij u graag helpen betreden.

wie1

Beleid

Willems Biscuits werkt flexibel en klantgericht om zo te voldoen aan de noden en eisen van een sterk evoluerende markt. Wij bieden een gamma van diverse gebakspecialiteiten aan, waaronder voornamelijk speculoos. Alle private labels worden volledig onder de merknaam en met de gepersonaliseerde verpakking van de klant geproduceerd.

Voor Willems Biscuits komt zorg voor de kwaliteit van onze producten op de eerste plaats. Ons kwaliteitssysteem is gebaseerd op IFS-HACCP en quality management, met garantie naar continue verbetering van het kwaliteitssysteem, productveiligheid en productkwaliteit. Er wordt een selectie gemaakt van kwalitatieve en veilige grondstoffen in samenwerking met de leverancier. Alle aangeleverde grondstoffen, verpakkingsmaterialen, … worden gecontroleerd zodra die binnenkomen. Elke stap in het productieproces, van grondstof tot verzending, wordt bovendien zorgvuldig opgevolgd zodat er ingegrepen kan worden indien nodig. Onze kwaliteitszorg biedt dus consistentie en betrouwbaarheid waar klanten op kunnen vertrouwen.

Door ons traceability systeem kunnen wij voor elk product nagaan welke ingrediënten en welke verpakkingen gebruikt worden en waarvan ze afkomstig zijn. Op basis van het lotnummer dat op onze verpakkingen gedrukt wordt, kunnen we ook traceren welke afgewerkte producten bij welke klanten geleverd zijn.

Wij werken met de modernste technologieën en machines zodat we steeds kunnen voldoen aan de kwalitatieve en technische eisen van de klant. Hierbij hebben we ook steeds aandacht voor optimale productiviteit tegen de beste prijs. Zo komt Willems Biscuits tot industriële productie met respect voor artisanale kwaliteit.

FaLang translation system by Faboba

Design Doppia Vu